Ferizaj

Valon Xhafa rizgjedhet kryetar i KV Ferizaj


Publikuar më:


Klubi i Volejbollit  Ferizaj (meshkujt) mbajti kuvendin e punës dhe ate zgjedhorë.

Kuvendarët aprovuan raportin e punës dhe atë financiar pa vërejtje.

Në këtë takim delegati Arbër Bytyqi propozoi që kryetarit dhe kryesisë t’i vazhdohet mandati edhe për katër, pasi që KV Ferizaj ka arritur suksese kulmore në vitin 2020 me synime që edhe viti 2021 të ketë suksese edhe më të mëdha.

Anëtaret e kuvendit unanimishtë votuan kryesinë prej pesë anëtarve dhe Kryetarin,  si dhe Këshillin Mbikqyrës prej tre anëtarve.

Suksese KV Ferizaj (M).

To Top