Ferizaj

“Vëlla pusho i qetë”. Ushtarja e FSK-së pranë varrit të vëllait dëshmor!


Publikuar më:


Ushtarët e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës, Batalioni i reagimit të shpejtë në Gjilan, marshuan sot nëpër disa vende të Republikës.

Pjesë e këtij marshimi ishte edhe ushtarja nga Vitia, Mirjeta Korrani.

Mirëpo, ndjenja më e veçantë për të ishte ndalimi pranë varrit të vëllait të saj, dëshmorit të UÇK-së, Mejdi Korranit.

Mirjeta për herë të parë me uniformë ushtarake bëri homazh pran dëshmorit- Korri, që dha jetën në Koshare.

To Top