Ferizaj

UShAF organizon Ekspozitën “Profesionistët e së Ardhmes”


Publikuar më:


Ferizaj- Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj këtë të hënë organizonë  ekspozitën e parë të studentëve të Fakultetit të Arkitekturës, Dizajnit dhe Teknologjisë së Drurit.

Në këtë ekspozitë do të prezantohen  punime nga studentët  e këtij Universiteti.

Hapja e ekspozitës bëhet të Hënën më 30 Maj 2016, në orën 11:00 në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe do të jetë e hapua deri më 1.qershor.2016.

Comments
To Top