Lajme

Urimi i Don Lush Gjergjit: Bajrami i Vogël, por me një domethënie të madhe


Publikuar më:


Don Lush Gjergji

Gjergji është shprehur se me kënaqësi përfaqëson Kishën Katolike në këtë vizitë, si dhe në emër të besimtarëve katolik, ka uruar Bashkësinë Islame si dhe besimtarët mysliman për festën e Kurban Bajramit, transmeton lajmi.net

“Bajrami i Vogël quhet i vogël, por e ka një domethënie të madhe sepse flijimi dhe në emër të Zotit, na afron më shumë me njëri-tjetrin”, ka deklaruar Gjergji.

“Ne kemi pasur shumë flijime, shumë vuajtje dhe tash duhet t’ia shtojmë elementin tjetër, fenë dhe dashurinë sepse pa këto dyja vuajtja mund të jetë shkatërruese, në të kundërt ajo na fisnikëron”, është shprehur Gjergji. /lajmi.net

Comments
To Top