Ferizaj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj shpallë konkurs plotësues


Publikuar më:


Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj hapë konkurs plotësues për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore- baçelor për vitin akademik 2016/2017.

Të interesuarit për aplikim dhe informim rreth konkursit mundë të informohen edhe përmes linkut :http://www.ushaf.net/apliko ose http://91.187.98.52

Për t’u informuar më shumë dhe vazhdueshëm për ato që ofron Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, mundë të vizitoni edhe faqen  www.ushaf.net

Comments
To Top