Ferizaj

“UN Inspektori “ dhe “ Zona e pritjes” fituese të Festivalit të Teatrove 2019 në Ferizaj


Publikuar më:


Shfaqja  “UN Inspektori” e teatrit “Adriana” të Ferizajt  dhe shfaqja “ Zona e pritjes” Teatri “Migjeni”-Shkodër janë shpallur fituese të Festivalit të Teatrove  në Ferizxaj, edicioni I 49-të.

Në shfaqje interpretuan: Kushtrim Qerimi, Jajush Ramadani, Sherif Bega, Kushtrim Emërllahu, Milot Salihu, Edona Berisha, Dardana Mehmeti, Urata Shabani, Arben Marevci, Dashuri Rexhepi, Valdrin Osmani, Ali Krasniqi, Durim Neziri, Ekrem Jakupi dhe Nexhat Xhokli.

Fituesit e shpërblimeve në Festivalin e Teatrove në Ferizaj.
Edicioni 49

1. Shfaqja më e mirë “UN Inspektori “ Teatri “Adriana”-Ferizaj, dhe shfaqja “ Zona e pritjes” Teatri “Migjeni”-Shkodër

2. Regjia më e mirë, Kushtrim Bekteshi me shfaqjen “Një letër e humbur” Teatri Tetovës

3. Aktori më i mirë (Çmimi Ismail Rama), Arsim Fazliu –Teatri i Tetovës

4. Aktorja më e mirë (Çmimi Adriana), Vjollcë Bekteshi-Teatri i Teatovës

5. Roli dytësor më i mirë (F), Vlera Pylla-Teatri “Hadi Shehu” -Gjakovë

6. Roli dytësor më i mirë (M), Simon Shkreli -Teatri “Migjeni”-Shkodër

7. Roli më i mirë episodik, Urata Shabani-Teatri “Adriana”-Ferizaj

8. Skenografia më e mirë, Betim Zeqiri-Teatri i Tetovës

9. Kostumografia më e mirë, Alma Krasniqi-Teatri “Hadi Shehu” -Gjakovë

10. Shpërblimi i Gazetarëve (Çmimi Hafir Bislimi), Shfaqja “Erdhi Godoja’’-Teatri i Qyteti të Gjilanit

To Top