Ferizaj

Ugzmajli, filmi dhe praktika


Publikuar më:


“Jeta” në KTV kësaj radhe doli nga studio dhe shkoi direkt në qytetin e Ferizajt për të realizuar “Rrëfim Jete” me regjisorin Besim Ugzmajli.

Ugzmajli ka realizuar disa filma të metrazhit të shkurtër deri tash, por ka edhe shfaqje teatrale.

Filmi i tij i fundit “Më fal” ka arritur të fitojë në shumë vende çmimin për Filmim më të mirë të shkurtër.

Në “JETA” ai zbuloi detaje për filmin e ri “Rruga” të cilin është duke e përgatitur.

Ugzmajli po ashtu tha se praktika në film është ajo që të bën ekspert.

To Top