Lajme

“Tigrat” maqedonas që luftuan kundër UÇK-së në vitin 2001 (Foto)


Publikuar më:


Kjo foto është përdorur nga Stojançe Angelov, i njohur si gjenerali që tanimë udhëheq partinë “Dinjiteti”. Ai përshkruan se një pjesë e tyre në fotografi kanë ndërruar jetë dhe së fundi njëri prej tyre në përleshjen e armatosur më 9 maj në Lagjen e Trimave në Kumanovë.

.

Comments
To Top