Lajme

Thaçi merr letër nga Trump, dëshmohet mbështetja e plotë e SHBA-së ndaj Kosovës


Publikuar më:


Unë iu nxis Ju dhe liderët e Kosovës që ta shfrytëzoni këtë moment unik, të flisni me një zë të vetëm gjatë negociatave për paqe, dhe të përmbaheni nga veprimet të cilat mund ta vështirësojnë arritjen e marrëveshjes.
Shtetet e Bashkuara kanë investuar shumë për suksesin e Kosovës, si një shtet i pavarur dhe sovran. Ne duam që vendi i juaj të vazhdojë të zhvillohet.<

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka publikuar një letër që ka pranuar nga presidenti i SHBA-së, Donald Trump në të cilën dëshmohet edhe njëherë mbështetja e plotë e SHBA-së ndaj Kosovës.

To Top