Ferizaj

Tentim grabitje në pompën e benzinës në Gërlicë të Ferizajt


Publikuar më:


Fshati Gërlicë, Ferizaj 26.09.2016-21:15.

Policia  rajinale e Ferizajt ka raportuara se dy ankues meshkuj K/Shqiptarë kanë informuar se në pompë të derivateve kishte ardhur një person i panjohur dhe nën kërcënim të armës dhe i ka kërkuar para.

Pasi që ankuesit nuk i janë bindur të dyshuarit i njëjti është larguar në drejtim të panjohur. Njësitë përkatëse policore janë duke hetuar rastin.

Comments
To Top