Lajme

Tensione përpara KSHZ-së, simpatizantët e Gruevskit po protestojnë


Publikuar më:


Ashtu siç deklaruan, ata thonë se është koha përfundimtare që KSHZ t’i deklarojë rezultatet finale.

Përpara ndërtesës së KSHZ-së, dhe në radius më të gjerë, janë shtuar forcat e policisë.

Personat e mbledhur protestojnë, me parulla dhe flamuj të VMRO-DPMNE-së dhe thonë se, nuk do të ikin, derisa KSHZ t’i deklarojë rezultatet.

.

Comments
To Top