Ferizaj

Të Shtunën në Ferizaj mbahet Turniri i Dytë Memorial i Shahut “Kadri Ahmeti”


Publikuar më:


Këtë të Shtunë (Më 26.01.2019()  në Ferizaj do të mbahet Turniri Memorial i Shahut “Kadri Ahmeti”

Klubi i Shahut  Ferizaj, për herë të dytë organizon  Rurnirin Memorial të Shahut “Kadri Ahmeti”

Nga organizatorët bëhet e ditur    se  në këtë Turnir  garat do të mbahen në sistemin zviceran- Rapid dhe janë paraparë  edhe shperblime për shahistët më të mirë të këtijë turniri.

Ky Turnir është përkrahur edhe nga  familjarët e shahistit, për nderë të të cilit organizohet  si dhe kanë shprehur gatishmërinë që edhe të jenë  donatorë të një pkjese të shpërblimeve.

Organizatorët kanë ftuar të gjithë të inrteresuarit dhe dashamirët e këtij sporti që të mërrin pjesë  sa më shumë ndërsa par ata që duan të jenë pjesë e garës të marrin me vete   garniturat e shahut.

To Top