Ferizaj

Të rinjtë ferizajas: “Më mirë një mesazh më pak, se një varr më shumë”


Publikuar më:


Sot, Kuvendi i të Rinjeve te Ferizajt në bashkëpunim me Policinë e Kosovës  në Ferizaj realizuan një  aktivitet vetedijesues me moton “Syte në rrugë, jo në telefon” ku u  shperndanë edhe  broshura për vozitësit duke i njoftuar për rrezikun që shkakton përdorimi i telefonit gjatë vozitjes.

“Më mirë një mesazh më pak, se një varr më shumë”, “Syte në rrugë, jo në telefon”, “Mbaj timonin në duar, jo telefonin” ishin disa nga thëniet që i përdorën këtë të rinjë gjatë kësaj fushate vetëdijesuese!

“Në dhe gjithë ju jemi policët e ardhshëm sepse për të gjithë në siguria jetës sonë është në duart tona!  Falemnderit Policia e Kosoves  në Ferizaj për bashkëpunimin, Falemnderit Komuna Ferizaj!” thuhet në mesazhin e këtyre të rinjëve të cilët   sot ishin nëpër rrugët kryesore të Ferizajt.

To Top