Ferizaj

Takimet Konsultative për Hartimin e Projekt-Buxhetit për vitin 2022-2024


Publikuar më:


Me qëllim të pjesëmarrjes së qytetarëve në procesin e vendimmarrjes siç është “Projekt-Buxheti i vitit 2022-2024”, Kryetari i Komunës, Agim Aliu, fton qytetarët e Komunës së Ferizajt në takimet konsultative duke filluar nga data 02.08.2021 deri me datën 05.08.2021 sipas orarit dhe lokacioneve të poshtëshënuara:

To Top