Lajme

“SYRI I SHQIPONJËS” SECURITY shpallë konkurs për vende të lira pune


Publikuar më:


“SYRI I SHQIPONJËS” SECURITY me seli në Ferizaj, ofron mundësi punësimi dhe kushte të mira për punë.

Syri i Shqiponjës shpall konkurs:

Teknik Instalues: 4 pozita

Përshkrimi i Detyrave:

  • Montimi, Servisimi dhe mirëmbajtja e Sistemeve të sigurisë (Sisteme alarmi dhe kamera).

IT Teknik: 1 pozitë

  • Montimi, Servisimi dhe mirëmbajtja e Sistemeve të sigurisë ( LAN rrjetave, Ip kamera, Acces Control).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme,
  • Të kenë patentë shoferi valid, kategoria B;
  • Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
  • Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.
  • Përparësi kandidatet që kanë të kryer CCNA1 (për IT Teknik).
  • Mosha: 18– 35 vjeçare;

Syri i Shqiponjës ofron trajnim për punë për pozitat e lartëcekura.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 – 16:00, në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Ramadan Sylejmani nr.8, Ferizaj, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: info@syriishqiponjes.com
Afati për aplikim është i hapur deri me datën 31.01.2022.
JU MIREPRESIM!

To Top