Ferizaj

Synimi i KN “Kastrioti” për ndërtimin e pishinës së mbuluar po realizohet


Publikuar më:


Kryesia e KN “Kastriotit” nga Ferizaj falënderon Kryetarin e Komunës së Ferizajt z. Agim Aliu, deputetin e Palamentit të Kosovës z. Elmi Reçica dhe të gjithë deputetët e Parlamentit të Kosovës nga Komuna e Ferizajt si dhe sekretarin e Federatës së Notit të Kosovës z. Astrit Haliti të cilët bënë të pa mundurën që pishina gjysmë olimpike të vijë në Komunën e Ferizajt.

Nuk mundemi pa i falënderuar edhe Kryesuesen e Asamblesë Komunale zj. Kristina Gashi-Bytyqi dhe Drejtoreshën e DKRS-së Xhemile Murati-Shabani si dhe gjithë delegatët e Asamblesë Komunale për kontributin e tyre që ndanë parcelën komunale për ndërtimin e Pishinës së mbuluar gjysmë olimpike.Urime për gjithë komunitetin , sportin e në veçanti sportistëve të sporteve ujore!, thuhet në një komunikatë lëshuar nga Klubi i Notit “Kastrioti” në Ferizaj.

To Top