Ferizaj

Studentët e Univeristetit të Ferizajt vizitojnë Universitetin GAZI të Turqis


Publikuar më:


Grupi i departamentit të arkitekturës së interierit  të UShAF-it  këto ditë po realizon një vizitë pune në universitetin  e Gazit në Turqi

Përvojat e marra gjatë kësaj vizite  studentët e USHAF thonë se do ti përcjellin  të studentët  tjerë pas realizimit të kësaj vizite.

“Ishte një eksperiencë e suksesshme dhe mjaft dobiprurëse për Universitetin tonë që në të ardhmen të perfeksionohemi për arritje të njohurive profesionale e praktike. Këto përjetime tona në këtë Universitet madhështor dëshirojmë ti ndajmë me të gjithë studentët e USHAF-it” ka thënë  Lavdim Bajrami ,kryetar i Paralmentit Studentorë të UShAF.

12999477_1884846768408980_511183136_o

 

Comments
To Top