Ferizaj

Sot u mbajt Testi i Maturës edhe në Ferizaj


Publikuar më:


Sot, në ditën e mbajtjes së Testit të Maturës, Kryetari i Komunës së Ferizajt së bashku me Drejtorin e Arsimit, Afrim Llabjani vizituan maturantët në disa qendra ku po mbahej testimi.

“Jemi këtu për t’i inkurajuar dhe uruar jo vetëm atyre por të gjithë maturantëve, suksese e mbarësi në rrugëtimin profesional që zgjedhin, për t’i shërbyer shtetit e shoqërisë.” Tha Aliu.

I gjithë procesi shkoi për së mbari dhe gjithçka ishte sipas planit dhe organizimit të mirë të Drejtorisë së Arsimit në përputhshmëri me rregullat e MASHT-it.

To Top