Ferizaj

Për herë të parë në Ferizaj u shënua Dita Ndërkombëtare e Lumturisë


Publikuar më:


Sot për herë të parë në komunën e Ferizajt u organizuan aktivitete për të shënuar Ditën Ndërkombëtare të Lumturisë, me iniciativën e Kuvendit të Rinjëve të Komunës së Ferizajt.

Dita ndërkombëtare e Lumturisë, një ditë që padyshim është një prej datave që duhet të shënohet sepse lumturia ka të bëjë me dashurinë për familjen, njerëzit, dhe për jetën.

“Andaj, qytetarë të nderuar ta kalojmë çdo ditë të jetës tonë, duke u përkujdesur për familjet tona, të reflektojm pozitivitet. Dhe vet fakti që jetojmë, që frymojmë të lirë duhet të na bëjë të lumtur” ka thënë Kristina Gashi-Bytyqi

To Top