Lajme

Sot mblidhet Kuvendi


Publikuar më:


Kuvendi i Kosovës sot mbanë seancën e radhës duke filluar nga ora 10:00.

Pikë e rendit të ditës do të jenë Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2016.

Gjatë seancës së sotme të Kuvendit, pritet gjithashtu që të bëhet edhe shqyrtimi i dytë i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për financat e pushtetit lokal.

Pikë e rendit të ditës do të jetë edhe shqyrtimi i raportit vjetor të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2015.

Comments
To Top