Lajme

Sot caktohet seanca e ardhshme


Publikuar më:


Kuvendi i Kosoves

Ky është rendi i ditës

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme,
  2. Përgatitjet për seancën plenare: Koha për deklarime jashtë rendit të ditës, Koha për pyetje parlamentare, Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme, Shqyrtimi i raportit vjetor të Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2015, Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e një anëtari të Komisionit të Pavarur për Media,  Formimi i Komisionit ad-hoc për përzgjedhjen e dy (2) anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, Propozimi i GP të AAK-së për zëvendësimin e anëtarëve në komisionet parlamentare
  3. Shqyrtimi i propozimeve dhe kërkesave.
Comments
To Top