Lajme

“Skuqet” Prishtina për 28 Nëntor (Video)


Publikuar më:


Për këtë ditë, Komuna e Prishtinës do të organizojë edhe aktivitete të ndryshme. Nga ora 10 deri në 16, të hënën do të ketë koncert me muzikë për fëmijë, valle, aktivitete dhe lojëra të ndryshme, të cilat i dedikohen ditës së 28 Nëntorit

Por, sa i përket dekorimit të sheshit, qytetarët kanë mendime të ndryshme.

.

Comments
To Top