Ferizaj

Skolla fillore “Ismail Qemali” përfiton donacion nga donatori gjerman


Publikuar më:


SHFMU “Ismail Qemali” në Perlez të Ferizajt  ka përfituar një donacion shumë të rëndësishëm nga donatori gjerman Georg Ëinkler
Ky donacion kandihmuar këtë shkollë në furnizimin me inventar të kompletuar si: banga, karrike, kompjuter, projektor, ormana, tabela të zeza lëvizëse, llampa ndriquese, paisje sportive etj.
Ndërsa gjatë këtij viti pritet të filloj renovimi komplet i shkollës.
Në shkollat e komunës së Ferizajt janë të shpeshta donacionet në furnizimin e shkollave me material shkollor por edhe të Spitalir dhe Qendrave mjekësore.
Meritorë për këtë në shumicën e ratseve janë mërgimtarët të cilët po ndohmojnë shumë në këtë drejtim.

To Top