Ferizaj

Sibora ka nevojë për ndihmën e juaj. Ajo vuan nga një sëmundje e rëndë


Publikuar më:


Sibora Maletaj nga Shkupi është vetëm 4 vjeçare dhe vuan nga sëmundja,tumor në kokë.
Për shërimin e sajë duhet një operacion urgjent jasht vendit.
Trajtimi i kësaj sëmundje ka një kosto të lartë prej 40 mijë euro e cila nuk po mund të përballohet nga familja.
Familjarët kanë sigurua gjysmën e shumës por mbulimi i shpenzimeve komplet është i papërballueshëm për familjen.
Ata të cilët kanë mundësi të ndihmojnë SIBORËN mund të deponpojnë mjetet në llogarinë bankare të hapur nga familja për shërimin e sajë.

To Top