Ferizaj

Sibel Halimi: Prezenton para të rinjëve programin e saj qeverisës.


Publikuar më:


Kandidatja për kryetare të Ferizajt nga radhët e LDK-së, Sibel Halimi. Prezenton programin e saj qeverisës para të rinjëve.

Halimi njihet për kontributin e saj për rininë gjatë gjithë karierrës së saj. Kandidatja për të parën e qytetit ka potencuar se rinia është e sotmja dhe do të jenë partneri kryesorë në vendimmarrje.

Mbështetja e ideve përmes Start-Up, qendra rekreative dhe funksionalizimi i qendrës së kulturës janë disa nga prioritetet e programit për të rinjët.

Postimi i plotë:

“Rinia është e sotmja ❤️

Të rinjët do të jenë partner kryesorë në vendimmarrje ✔️

Mbështetje e ideve përmes Start-Up💡

Qendra rekreative 🏬

Ferizajemeriton” shkruan Sibel Halimi.

E sponsorizuar.

To Top