Ferizaj

Sibel Halimi me projekt fantastik për tregun, projekt ky i cili do ta zgjidhë përgjithmonë problemin e tregtarëve


Publikuar më:


Kandidatja për kryetare të Ferizajt nga radhët e LDK-së, Sibel Halimi, ka prezantuar projektin e tregut.

Tregu me dy nivele nëntokësore, 200 vende për parkingje nëntokësore, pjesë e mbuluar për tregun ditor, lokale brenda hapësirës së tregut dhe hapësira për panaire mbi plato do ta zgjidhin problemin e tregut në Ferizaj një herë e përgjithmonë.

Postimi i plotë i Sibel Halimit:

“Tregtarët do të mendojnë vetëm për shitjen e produkteve, jo më për kushtet!

Pamjet e tregtarëve me qese mbi kokë, me improvizime të dhimbshme për mbrojtjen e produkteve dhe vetes nga reshjet. Zjarret në mes të tregut për t’u ngrohur gjatë dimrit do të mbeten vetëm një kujtim i keq i së kaluarës për qytetarët e Ferizajt.

Projekti ynë për tregun multifunksional me dy nivele nëntoksore, do ta zgjidh problemin e tregtarëve një herë e përgjithmonë.

Parking nëntokësorë për 200 vetura 🅿️

Hapësirë e mbyllur për treg ditor 🏪

Lokale për tregtarët brenda hapësirës së tregut ✔️

Hapësirë për panaire 🎪

Vende të reja të punës ✅

#Ferizajemeriton

#ldk160”

To Top