Ferizaj

Shukri Jashari zgjedhet kryeprokuror në Ferizaj


Publikuar më:


Shukri Jashari kryeprokuror në Këshilli Prokurorial ka zgjedhur sot në krye të Prokurorisë Themelore të Ferizajit, kryeprokurorin Shukri Jashari.

Jashari ka arritur që të zgjidhet me gjashtë vota pro dhe dy kundër.

Comments
To Top