Ferizaj

Shtylla elektrike në Ferizaj bie mbi shtëpi


Publikuar më:


Në një lagje në Ferizaj, ka ndodhur një incident ku është rrëzuar një shtyllë elektrike duke rënë kështu pikërisht mbi një shtëpi banimi

Lajmi i publikuar  se në një shtyllë elektrike po rrezikon banorët në një lagje në Ferizaj   e përcjellë edhe me foto   nga Klan Kosova  ka dalë të jetë pa ndonjë adresë.

Për këtë FerizajPress ka kontaktuar përgjegjësit e KEDS-it për të parë  pse nuk është reaguar.

Por  për këtë rast në  KEDS-  nuk ka ndonjë informatë për këtë shtyllë dhe nuk dihet lokacioni ,pasi bazuar në foto duket të jetë  jashtë  qytetit të Ferizajt.

Për këtë   përgjegjës të KEDS-it kanë bërë thirrje  te pronari i shtëpisë apo edhe përmes  portalit të japin adresën e  saktë  për tu dhëne mundësi intervenimi dhe evitimit të këtij problem.

Luten të gjithë ata  që dinë adresën e kësaj shtëpie të thërrasin në  pikat me të afërta të KEDS-it, numrin zyrtar në faqet e kompanisë KEDS apo edhe përmes portalit FerizajPress që ky problem të evitohet  para se të ndodhë ndonjë e keqe.

KEDS- Numrat kontaktues janë 038 501 701 1000 dhe 038 791 000.

Apo FerizajPress.com   044 733 733

13563195_10208041136124530_891960890_n

Comments
To Top