Ferizaj

Shtrejtohen polisat e sigurmit shëndetësorë në disa kantone të Zvicrrës!!!


Publikuar më:


Nga Janari 2019, disa nga kantonet më të mëdha të Zvicrrës kanë marrë vendim të përbashkët që ti shtrejtojë polisat e Sigurimit për shtetasit e vet.
E gjitë kjo vjen si rrjedhojë e shtrenjëtimit të barërave esenciale dhe mungesës së Specialistëve të Mjeksisë Familjare qe po përballet Europa.

A do të afektoj kjo në gjepat e qytetarëve??

Beatrice Weder di Mauro, një ndër ekonomistet më të shquara dhe biznismene e njohur në Zvicër, në vazhdimësi ka kundërshtuar shtetin Zvicrëan për politikat e sigurimeve shëndetësore, e sidomos gjatë fluksit të përballimit të refugjatëve nga Siria dhe Lindja e Mese, kur dihet që u prek e gjithë europa.

Çka duhet të dijnë kosovarët/shqiptarët që jetojnë në Zvicërr?
Shumë kopani në shtetin helvetik ofrojnë konsulta falas. Krejt çka ju duhet të bëni që të merrni këto informata është të plotësoni KËTË FORMË,

dhe dikush nga stafi këshillues do të ju kontaktoj në ditët në vijim apo kohën kur ju e përcaktoni për t`ju kontaktuar.

 

FORMA PËR KONTAKTIM
/informuesi.com

To Top