Ferizaj

ShSKUK do ta pajisë me CT Spitalin e Ferizajt


Publikuar më:


Bordi Drejtues i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës dhe drejtori i përgjithshëm, dr. Valbon Krasniqi vizituan Spitalin e Përgjithshëm të Ferizajt.

Gjatë vizitës i prezantuan investimet që do të bëhen nga ShSKUK në këtë Spital, ku parashihet të pajiset për herë të parë me Tomografi të Kompjuterizuar (CT).Përmes këtyre pajisjeve do të lehtësohet trajtimi i pacientëve dhe puna e stafit mjekësor.

Menaxhmenti i spitalit njoftoi në lidhje me punën që po bëhet në spital dhe kapacitetet që ka spitali për trajtim të përgjithshëm të pacientëve, përfshirë edhe rastet me COVID. Drejtori i ShSKUK-së dhe Bordi Drejtues, pasi shprehën falënderimin ndaj stafit të spitalit, ofruan përkrahje të mëtejme, qoftë përmes investimeve kapitale, furnizimit me barna dhe material shpenzues, por edhe me pajisjet e nevojshme mjekësore.

Pas vizitë së Spitalit, u vizitua edhe Qendra e Shëndetit Mendor me Shtëpinë për Integrim, ku poashtu u shpalos puna e këtij institucioni.

To Top