Lajme

Shqiptarët bllokohen në Itali, nuk niset trageti i linjës Ancona – Durrës


Publikuar më:


Ata shtojnë gjithashtu se shoferët e kamionëve refuzojnë që të nxjerrin nga trageti mjetet e tyre, duke kërkuar dëmshpërblim për vonesën.

Sipas pasagjerëve, trageti i kësaj linje prej dy muajsh ka vonesa në orar dhe askush nuk ka dhënë informacion.

Comments
To Top