Lajme

Shpallen zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kroaci


Publikuar më:


Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar-Kitaroviç ka shpallur zgjedhjet e parakohshme parlamentare në përputhje me vendimin për shpërbërjen e Parlamentit kroat.

Presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitaroviç solli vendim për shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.

Vendimi për të thirrur zgjedhje të parakohshme parlamentare është marrë në përputhje me nenin 98, paragrafi 1, nënparagrafi 1, në lidhje me dispozitën e nenit 78 paragrafi 1 të Kushtetutës kroate dhe të nenit 5, 6 dhe 80 paragrafi 2 të Ligjit për zgjedhjen e anëtarëve të parlamentit kroat.

Comments
To Top