Ferizaj

Shpallen sportistët e vitit 2020 në Ferizaj


Publikuar më:


Ferizaj 22 Dhjetor 2020

Sot në hapësirën e galerisë së arteve në Ferizaj, DKRS në bashkëpunim me Këshillin Profesional për përzgjedhjen e sportistit vitit 2020 organizoi shpalljen e sportistit te vitit 2020, ku u përzgjodhën sportistët dhe punëtorët sportiv më të suksesshëm për vitin 2020.

 Poashtu u ndan edhe mirënjohje post mortum për ata që ndërruan jetë këtë vit por që kontribuan për zhvillimin e sportit ferizajas për shumë vite.

Të pranishmit i përshëndeti nënkryetari i komunës së Ferizajt, z.Arton Gavazi dhe Drejtorja për Kulturë,Rini dhe Sport znj. Xhemile Murati Shabani.

-Post mortum

Bahri Shemsedini-profesor kulturës fizike

Skender Ramadani-ish futbollist

Avni Shabani-ish gazetar sportiv

-Mirënjohje për ngritje profesionale në sport:

Ismet Jupa-profesor i kulturës fizike

Ahmet Hasani-profesor i kulturës fizike

Ilaz Mjaku-futbollist

Prof.Hasim Rushiti-profesor univerzitar

-Klubet sportive të vitit nga personat me aftësi të kufizuar:

Shoqata e të verbërve

Shoqata “Handikos”

Shoqata e të shurdhëve

Shoqata “Handifer”

Shoqata “Handicap Kosova”

-Mjeku sportiv i vitit 2020 dr. Agim Bytyqi

-Punëtori sportiv Xhavit Morina

-Referi i vitit 2020 Besim Oruqi

-Shoqata e vitit 2020 Shoqata e pedagogëve të kulturës fizike-Ferizaj

-Pedagogu i vitit 2020-Shuajb Hajrullahu

-Trajneri i vitit 2020-Arlind Ibrahimi

-Ekipi i vitit 2020-KV Ferizaj meshkujt

-Sportisti pionier:

1.Altin Krasniqi-futbollist

2.Adriana Fejzullahu-karateiste

3.Erind Braha-Notues

4.Muhamed Sahiti-karateist

5.Kemajl Kashtanjeva-karateist

Junior:

1.Shega Hashani-pingpongiste

2.Alma Loki-karateiste

3.Fatjom Bajrami-karateist

4.Yllka Jashari-volejbolliste

5.Elda Hoxha-hemdbolliste

Senior:

1.Butrint Bytyqi-volejbollist

2.Festim Mustafa-hendbollist

3.Blerton Nuha-çiklist

4.Yllka Kupina-hendbolliste

5.Puhiza Gashi-hendbolliste

6.Agnesa Rrahmani-basketbollist

7.Jahjush Sahiti-shahist

8.Ermira Topalli-automobilizëm

9.Enis Sefa-futbollist

10.Dhurata Miftari-volejbolliste

To Top