Ferizaj

Shpallen fituesit e garave “Vrapojmë për bamirësi” në Ferizaj


Publikuar më:


Në Ferizaj sot janë mbajtur garat në vrapim në kuadër të  aktivitetit për bamirësi  me moton “Vrapojmë për Bamirësi”

Në këto gara të cilat kishin kryesisht karakter humanitar morën pjes mbi 200  garues të cilët pas përfundimit të garave edhe u shpërblyen me mirënjohje, medalje dhe kupa

Fitues  të këtyre garave u shpallën  Gresa Bakraqi dhe  Musa Hajdari.

Me këtë rast organizatorët e kësaj gare shpërblyen  tre vendet e para nga të gjitha kategoritë  duke filluar nga nxënësit deri te kategoria e Seniorëve.

Këto janë rezultatet sipas kategorive.

Në kategorinë e nxënësve për femra   tre të parat u radhitën:

 1. Erza Hasani
 2. Aurela Duraku
 3. Rina Hasani

Në kategorinë e nxënësve për meshkuj   tre të parët u radhitën:

 1. Uran Matoshi
 2. Adnit Llabjani
 3. Andi Sejdiu

Në kategorinë e pionierëve për ferma   tre të parat u radhitën:

 1. Merisa Bojaxhiu
 2. Oreta gega
 3. Riarda Ismajli

Në kategorinë e pionierëve për meshkuj   tre të parët u radhitën:

 1. Enver Qiriqi
 2. Olti Bytyqi
 3. Enis Bytyqi

Në kategorinë e juniorëve  për femra   tre të parat u radhitën:

 1. Odeta Belegu
 2. Arife Peci
 3. Bleona Peci

Në kategorinë e juniorëve  për meshkuj   tre të parët u radhitën:

 1. Gent Kaja
 2. Ardian Peci
 3. Erblin Smajli

Në kategorinë e veteranëve  për femra   dy të parat u radhitën:

 1. Natyra Shala
 2. Ardiana  Asllani

Në kategorinë e veteranëve  për meshkuj   dy të parat u radhitën:

 1. Ragmi Ibrahimi
 2. Zymer Alaj
 3. Iskender Mernica

Në kategorinë e Seniorëve  për femra   tre  të parat u radhitën:

 1. Gresa Bakraqi
 2. Arbnora Berisha
 3. Donika Bujupaj

Në kategorinë e Seniorëve  për meshkuj    tre  të parat u radhitën:

 1. Musa Hajdai
 2. Albion Ymeri
 3. Arlind Morina
To Top