Ferizaj

Shoqëria luten për shërimin e pronarit të “Steak House” Genc Sopa


Publikuar më:


Lajmi për shpërthimin e sotëm në Ferizaj ka qenë një tronditje shumë e madhe për secilin qytetarë të Kosovës.

Por e natyrshme që më së rëndi e përjetojnë familjarët dhe shoqëria që njihen personalisht me të lën.duarit në këtë shpërthim.

Profesori universitar, Vigan Qorrolli, ka bërë një dedikim prekës për përballje hyjnore në tejkalimin e kësaj sfide, për pronarin e lokalit “Steak House”, Genc Sopa, i cili është në mesin persona që është lën.duar rëndë.

“Sonte te lutemi hyjnisht për sfidën jetësore të mikut tonë, Genc Sopa, që e ka përjetu një aksident të rendë në restorantin e tij në Ferizaj. Forca Genci, të duam- ki kurajo dhe ki karakter me përballu këtë sprove jetësore!”, ka shkruar Qorrolli.

To Top