Ferizaj

Shkolla fillore”Gjon Serreçi” Kampion në Hendboll në garat Komunale


Publikuar më:


Sot në Ferizaj në palestrën sportive “Bill Clinton” u mbajtën garat komunale në hendboll për SHFMU (femrat). Në këto gara morën pjesë 12 shkolla: “Naim Frashëri”,”Pesë Deshmorët e UÇK-së “,”Gjon Serreçi”,”Ganimete Tërrbeshi”,”Bilall Shala”,”Tefik Çanga”,”Riza Matoshi”,”Jeronim de Rada”,”Pavarsia”,”Ramadan Rexhepi”,”Halit Ibishi”,”Tërrni”.
Fitueset e këtyre garave janë:
Vendi i pare: SHFMU “Gjon Serreçi”,
Vendi i dytë:SHFMU”Jeronim de Rada”,
Vendi i tretë:”Ramadan Rexhepi”.
Për fituesit në fund u ndanë mirënjohje dhe kupa. 
Në këto gara ishin prezent edhe kryetari i Federatës së sportit shkollorë të Republikës së Kosovës z.Adrian Telaku dhe sekretari i Federatës z.Agron Dubovci.
Këto gara u organizuan nga SHPKFSSH-Ferizaj në bashkëpunim me drejtorinë komunale të arsimit.
SHFMU “Gjon Serreçi e përfaqson komunën tonë ne garat regjionale.
Garat komunale për SHFMU (meshkujt) mbahen me datë 18.03.2019 në ora 10:00 në palestrën “Bill Clinton”- Ferizaj.

To Top