Ferizaj

Propozohet që nga 22 marsi të gjitha nivelet arsimore të shkojnë në pushim një javorë


Publikuar më:


Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Armend Zemaj pas takimit me përfaqësues të ministrisë së Arsimit dhe IKSHPK-së, ka thënë së nesër do të merret vendim që niveli arsimor të shkojë në pushim pranverorë.

Ai ka thënë se sipas sugjerimeve edhe nga MASHT, nesër do të marrin vendim që të gjitha nivelet e shkollatve të shkojnë në pushim pesë ditë përpara, pra me datë 22 mars.

“Ne edhe dje dhe sot kemi komunikuar edhe me kryeministrin, sot e përcjellëm mënyrën e punës, përgatitjet që i kemi pasur me interes të fëmijëve e personelit arsimor. MASHT është interesuar dhe kanë sjell rekomandimet dhe sugjerimet. Kemi ardh në konluzione që nesër do t’i vlerësojmë dhe të marrim vendim përfundimtar që të ketë një pushim të parakohshëm në të gjitha nivelet shkollorë. Interesimi ynë është që të shkojmë 5 ditë për para. Javën tjetër do të shohim a mund të vazhdojmë më mësim online apo do të ketë një ndërprerje dy javore për ta ulur intensitetin”, ka thënë Zemaj

To Top