Lajme

Shkelje në prokurim edhe në Akademinë e Shkencave dhe Arteve


Publikuar më:


Auditori i Përgjithshëm ka gjetur shkelje, jo bash çfarëdo, në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Në Auditimin për vitin 2015, në ASHAK është gjetur se planifikimi i prokurimit ishte i dobët, transmeton IndeksOnline.

Çështja e parë që ka ngritur si problem është blerja e një veture në vlerë 24 mijë e 900 euro dhe blerja e një pianoje në vlerë 24 mijë e 600 euro.

Po ashtu, auditori ka gjetur se ASHAK nuk ka qenë i saktë kur ka ofertuar sasinë me tonerë, duke e kategorizuar edhe këtë si dobësi të prokurimit.

Po ashtu, auditori ka gjetur se ASHAK nuk ka qenë i saktë kur ka ofertuar sasinë me tonerë, duke e kategorizuar edhe këtë si dobësi të prokurimit.

Comments
To Top