Lajme

Shkarkohet Petrit Selimi


Publikuar më:


Qeveria e Kosovës ka shfuqizuar vendimin e Qeverisë nr. 09/87 të 13 majit, ku Petrit Selimi ishte emëruar koordinator i Mileniumit Sfidat e Mijëvjeçarit.

Kryeministri i Kosovës ka thënë se për këtë vendim kanë marr vërejtje nga Agjencia Kundër Korrupsionit dhe për këtë do të shfuqizohet ky vendim, raporton lajmi.net.

Mileniumi i Mijëvjeçarit u tha se do të udhëhiqet nga stafi civil.

Ndryshe, Selimi vazhdon të jetë zëvendësministër i Punëve të Jashtme.

Comments
To Top