Lajme

Shikoni nëse do iu ndalet rryma nesër


Publikuar më:


Ndërprerjet do të ndodhin në disa zona, të Prizrenit, Ferizajt e Prishtinës.

Më poshtë mund të gjeni njoftimin e KEDS-së ku mund të shihni nëse rryma do të ndalet edhe në lagjen tuaj:

 

Prizren

 

Më  14.09.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3  do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV   Shtepia e Armates(31000023)  prej orës  11:00 deri në orën 12:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët:Adem Jashari, Eqerem Çabej,Astrit Suli,Gustav Majeri,Zahir Pajaziti,Xhemë Gostivari,Xheladin Hana,Ardianët,Enver Maloku, Pazari i Ri, Ali Pashë Gucia, Arsim Maliqaj,Besim Telaku,Edit Durham,Srebrenica,Manush Berisha,Maja e Pikllimës,Mbreti Agron,Mbreti Bardhyl,Ersan Mazreku,Sanxhaku,Meleq Begu,Agron Bytyqi,Fahredin Hoti,Shkodra,Flamuri,Nijazi Alishani,Adriatiku,Ankaraja,Kuvendi i Arberit,Brahim Osmanaj,Ahmet Korenica,Rexhep Kabashi,Fehmi Lladrovci,Azdreni,Edit Durhan,Gjilanit Manastirit.

 

Arsyja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Më 14.09.2016 nga NS 110/10 Prizreni 3 do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV  Zhupa (31000026) prej orës 12:00 deri në orën 15:00

 

Vendbanimet që do të mbesin pa tension: Manastericë, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinje e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja Sellë, Mushnikovë, Fabrika Fruti,TS Prevalla,HOTEL Sharri, TS Sat styro,TS Shpia e Bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiqi.

 

Arsyeja e shkyçjes: shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 

Ferizaj

 

Më14.09.2016 në  NS 35/10 kV  Ferizaj 3   do të  shkyçet:

 

NS10/0.4kV (400042005086) prej orës 12:00 deri në ora 14:00  që furnizohet nga LP 10kV Varoshi(400042005).

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja te shkolla dhe ana e stacionit hekurudhor në fshatin Gërlicë.

 

Arsyeja:  dislokimi bëhet për nevojat e Bechktel-Enka për autostradaën Prishtinë-Shkup.

Më14.09.2016 në NS 35/10 kV Shtërpca do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Breza  prej orës9:30 deri në orën16:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Vikend Zona,Sevce,Jazhinca,Vërbeshtica,Hotel Junior-Geneks,Lahori.

 

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trasës në LP 10 KV Breza.

 

Prishtinë

 

Më 14.09.2016 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Letanci  (14000012)  prej orës 11:00 deri në orën 12:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqidhe Pakashtica.

 

 

Arsyeja: energjizimi i TS 10/0.4kV.

 

Comments
To Top