Ferizaj

Shfaqja “Kopraci” e realizuar nga Teatri “Adriana” në Festivalin e Teatrove shqiptare ne Dibër


Publikuar më:


Shfaqja “Kopraci” e Molierit me regji nga Elmaze Nura dhe e realizuar nga Teatri “Adriana” do të marrë pjesë në Festivalin e 18-të të Teatrove shqiptare të Maqedonisë, që do të mbahet në Dibër.

Shfaqja do të jepet më 10 tetor, në ora: 19:30.

To Top