Ferizaj

Shënohet Dita Olimpike edhe në Ferizaj


Publikuar më:


Fëmijë të shumtë të lindur në vitin e Pavarësisë së Kosovës, këtë të mërkurë kanë zhvilluar një vrapim të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport.

Hapjen zyrtare të këtij aktiviteti e bëri Kryetari i Komunës së Ferizajt Agim Aliu, së bashku me drejtoren për Kulturë, Rini dhe Sport Xhemile Murati-Shabani si dhe drejtorin e Arsimit Afrim Llabjani.
Të pranishmit i përshëndeti Kryetari i Komunës së Ferizajt z. Agim Aliu ku njëkohësisht bëri dhe hapjen e kësaj gare së bashku me Drejtoren e Kulturës Rinisë dhe Sportit Xhemile Murati-Shabani, si dhe Drejtorin e Arsimit Afrim Llabjani.

Të gjithë pjesëmarrësit janë shpërblyer me medalje dhe mirënjohje nga Komiteti Olimpik i Kosovës.

To Top