Ferizaj

Shënohet Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, të rinjtë shprehin pakënaësitë e tyre me ekzistencën dhe mos-luftimin e korrupsionit


Publikuar më:


Ferizaj.09.12.2020

Organizata INPO sot ka realizuar një performancë rrugore, një ecje në sheshin e qytetit të Ferizajt në Ditën Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit. Të rinjtë pjesëmarrës kanë mbajt pankarta me mesazhe të tyre që shprehin pakënaqësitë e tyre me ekzistencën dhe mos-luftimin e korrupsionit në shoqërinë tonë.

Ky aktivitet është organizuar në kuadër të projektit “Rritje e qasjes në drejtësi në nivel komunal” me mbështetje të YIHR KS, financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit (INL) dhe implementuar nga INPO.

To Top