Ferizaj

Sheki & Friends, me koncertin e tyre, sollën në sheshin e Ferizajt, tingujt e muzikës jazz & bluess


Publikuar më:


Mbrëmë, në sheshin e qytetit, u mbajt koncert muzikor nga artisti ferizajas me famë, Shefqet Hoxha – Sheki, bashkë me bandin e tij muzikor dhe këngëtaren Semira Latifi.

“Sheki & Friends” performuan mbrëmë për afro dy orë, duke i sjellë sheshit të qytetit, bashkëqytetarëve të pranishëm, tingujt të muzikës Jazz & Bluess, koncert që solli një atmosferë të veçantë, me repertorin e këngëve të mrekullueshme të performuara nga këngëtaria Semira Latifi.

Ky koncert me organizator Prof. Astrit Mustafën, u organizua me mbështetjen dhe në patronatin e Zyrës së Kryetarit të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu.

To Top