Lajme

ShBA rikonfirmon mbështetjen ndaj ushtrisë së Kosovës


Publikuar më:


Përfaqësuesi i ShBA-ve në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, ka konfirmuar mbështetjen ndaj ushtrisë së Kosovës.

“ShBA konfirmon përkrahjen e saj ndaj Ushtrisë së Kosovës, është në përputhje me rezolutën 1244. FSK nuk është UÇK është një forcë e ndarë e veçuar, shumë etnike e themeluar pas pavarësisë së Kosovës të cilën Gjykata Ndërkombëtare e ka shpallur se nuk e ka shkelur rezolutën dhe është në përputhje me planin e tranzicionit”, është shprehur Cohen.

To Top