Ferizaj

Shantazhuan një mashkull duke i kërkuar 30 mijë euro, policia arreston dy femra nga Ferizaj


Publikuar më:


Hetuesit e Sektorit rajonal të hetimeve në Ferizaj kanë arrestuar dy të dyshuara S.K . (f/Kosovare /36 vjeçare) dhe SH.K.(f/Kosovare ,33 vjeçare) me dyshimin e bazuar se të dyshuarat kanë kryer veprën penale të shantazhit ndaj vi ktimës I.V. (m/Kosovar 43 vjeç).

“Për disa ditë rresht, dy të dyshuarat , në mënyrë sistematike e kishin shantazhuar vi ktimën duke i kërkuar një shumë parash prej 30.000 Euro për të tërhequr padinë ndaj vëllaut të vi ktimës për një rast të mëhershëm i cili gjendet në paraburgim.

Të gjitha veprimet e hetuesve policorë janë bërë në koordinim me Prokurorinë e shtetit dhe të dyshuarat janë arestuar në flagrancë derisa ishin duke i marrë 30.000 euro nga vi ktima”, thuhet në njoftim.

Me urdhër të Prokurorit të Shtetit në Ferizaj, ndaj të dyshuarës së parë S.K. është shqiptuar masa e ndalimit për 48 orë, ndërsa e dyshuara tjetër SH.K. lirohet në procedurë të rregullt.

Rasti pas kompletimit do të procedohet në Prokurori.

To Top