Lajme

Serbët e Kosovës nisen në këmbë për Beograd për ta mbështetur Vuçiqin


Publikuar më:


Një grup serbësh nga Kosova u nisën në këmbë në Beograd sot për të marrë pjesë në në një tubim që do të mbahet më 19 prill në kuadër të fushatës “E ardhmja e Serbisë”.

Serbët nga Kosova siç raporton Tv Most mbajnë flamuj serbë dhe në krye të kolonës së tyre shihen parullat me mesazhet “Serbët nga Kosova për Serbinë dhe Vuçiqin”.

Ata thonë se vendosën ta mbështesin këtë hap me qëllim që të përkrahin politikën e presidentit serb. Aleksandar Vuçiq në të cilin ata e shohin garancinë e vetme të mbijetesës së tyre në Kosovë.


To Top