Lajme

Selimi: Thaçi legjitimoi cilësimin e shqiptarëve si terroristë


Publikuar më:


Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi ka komentuar vendosjen e luleve nga ana e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi në një përmendore ku shqiptarët janë cilësuar si terroristë, duke thënë se cilësimi i shqiptarëve si terrorist dhe si fajtorë pa i ditur dorasët, është cilësim i poshtër si nga ata që i paragjykojnë shqiptarët si terroristë, po ashtu, edhe nga ata që hedhin lule pranë atij mbishkrimi duke e legjitimuar cilësimin e shqiptarëve si fajtorë e terroristë.

Lexoni postimin e Selimit në Facebook:

“Mua nuk do të më bënin përshtypje ndjenjat personale të cilitdo individ, por të pranosh të hedhesh lule aty ku shqiptarët përshkruhen si terroristë është e pafalshme për një njëri që pretendon së është president i Kosovës.

Akti i vrasjes së civilëve serbë në Gackë të Lipjanit është krim që duhet gjykuar dhe ndëshkuar por jo me të cilin mund të paragjykohet një komb i tërë. Aty duhet të flasë drejtësia para se të flasë urrejtja për shqiptarët.

Përderisa nuk janë gjetur dhe gjykuar vrasësit e 14 serbëve lokalë në Gackë, cilësimi i shqiptarëve si terrorist dhe si fajtorë pa i ditur dorasët është cilësim i poshtër si nga ata që i paragjykojnë shqiptarët si terroristë në pllakatë dhe po ashtu edhe nga ata që hedhin lule pranë atij mbishkrimi duke e legjitimuar cilësimin e shqiptarëve si fajtorë e terroristë”.

Comments
To Top