Ferizaj

Sektori i Rinisë shpërndan dhurata për fëmijë


Publikuar më:


Ferizaj. 27.12.2016.  Sektori  i  Rinisë pranë drejtorisë për Kulturë Rini dhe Sport, të mbështetur edhe nga dy biznese, Metal Laçi dhe Kosova e Re, kanë shpërnda dhurata për 120 fëmijë

60 dhurata janë shpërndarë  për fëmijët e Down Syndrome Kosova, dega në Ferizaj,  50 dhurata për nxënësit e Shkollës së Mesme të Ulët “Skënderbeu” në Jezerc dhe 10 dhurata për nxënësit përfitues nga lista e bursistëve në OJQ-IPEDU.

15731595_10154929086359630_668887008_n 15741292_1859044397648667_7539618127117732547_n 15697443_1859044357648671_5949266258764877970_n 15741269_1859044387648668_6446811973573008559_n

Comments
To Top