Ferizaj

Sekretari i përgjithshëm i PDAK-së, Hyzri Hasani, aderon në PAI


Publikuar më:


Sot sekretar i përgjitëshëm i PDAK-së,  Hyzri Hasani, njëherit edhe nënkryetar i degës PDAK-së në Ferizaj, ka aderuar në PAI.

Ardhjen e Hyzri Hysenit në PAI e ka përshëndetur Hetem Arifi, kryetar i PAI-së

“Ardhja e z. Hasani në PAI ka treguar seriozitetin e punës dhe angazhimit të rritjes së PAI”  tha Kryetari i PAI-së Hetem Arifi.

Nërsa  kryetari i Degës PAI-së në Ferizaj Qazim Rrahmani, e vlerësoi lartë ardhjen e Hyzriut si ardhje të një punëtori dhe politikani me përvojë.

“ PAI sot po fuqizohet me njerëz të penës e dijes” ka thënë Rrahmani

 Hyzri Hasani shprehi pakënaqësit e tij që kishte në PDAK  dhe me Kryetarin e sajë  Danush Ademi.

 “ PAI ka punë dhe seriozitet. Programi i PAI-së është program i popullit  Ashkanli dhe jam i kënaqur që sot jam pjesë e saj” ka thënë  Hyzri Hasani.

To Top